Wie


Naast de oprichters werkt BlueMatch met een pool van jongere- en oudere experts op ZZP- basis. Per project verschilt zo de samenstelling van het team. Geïnteresseerd om ons team te komen versterken? Laat het ons weten! Wij zijn altijd nieuwsgierig naar nieuw talent!
De initiators:
De 'social value' van een bedrijf of organisatie is voor mij een essentieel en uitdagend gegeven. Veelal wordt er naar de traditionele economische winst van een organisatie gekeken. Voor mij is het veel interessanter om te onderzoeken en benoemen hoe de waarde ervan in sociale context is. Het vertalen van technische oplossingen naar zinvolle bijdragen in internationale projecten, heeft daarnaast mijn grote belangstelling. BlueMatch biedt mij op beide speerpunten een uitdagend werkveld. Ik studeerde Civiele Techniek, Bedrijfskunde en Information Management. Als oprichter/ eigenaar van ADIS BV (IT consultancy) leverde ik oplossingen voor retailers en multinationals op het gebied van strategie, IT en supply chain management. In dat kader ontwikkelde ik o.a. de eerste webshop in Nederland.
De wereld staat voor grote veranderingen en dat vind ik geweldig interessant. Of het nu gaat over energie, transport, voedsel of financiën. Technologie en veranderende manieren van werken maken een meer inclusieve samenleving mogelijk. Het fenomeen circulair is voor mij een inspiratie; doen met dat wat er is. Ik heb er veel ideeën over en met BlueMatch een platform om tot concrete actie te komen. Ik heb een ruim verleden in de financiële dienstverlening (van private banking, distributieconcepten voor beleggingsproducten, tot marketing, sales en communicatie). In de periode voorafgaand aan BlueMatch was ik strategie-consultant voor het MKB en werkte ik voor De Baak Leap, een leiderschapsprogramma.
Met een passie voor techniek en innovatie heb ik altijd in de grafische sector gewerkt. In dit vakgebied ben ik bij verschillende drukkerijen in dienst geweest en later als zelfstandig ondernemer heb ik diverse bedrijven gehad. Van een onderneming gespecialiseerd in innovatieve oplossingen en onderhoud van rotatiepersen tot een uitgeverij en grafisch intermediair voor de zakelijke markt. Deze ervaringen komen van pas in mijn bijdrage aan BlueMatch, zoals het bedenken van technische oplossingen om de meest efficiënte cookstove te ontwikkelen en te maken, de totstandkoming van de volledige Clean Cooking Service in de praktijk maar ook het opleiden van personeel. Mijn bijdrage aan BlueMatch is een zinvolle en duurzame ontwikkeling voor gezondheid en milieu.
Jaikumar
It is my passion to inspire leaders, to find their true potential and help them to connect deeper to their source of energy. BlueMatch is truly a match with my personal ambitions as it deals with one of the most severe problems in the world. And it benefits from the synergy with the activities of my company InnerVoice Consultancy as I work with NGO’s and microfinance organizations and have a large network. I am a Certified MBTI and NLP practitioner and I studied Theory U, a change management method to change from Sloan School of Management in Boston. I set up the Indian office for the Dutch based consulting firm Better Future and in 2015 I started my own company InnerVoice Consulting that can ideally be combined with BlueMatch.
Het India team:
Balasubramanyam
Bhagyamma
Jayalakshmi
Prema M
Prema S
Sharadamma
Shakuntala